10 Kauhuelokuvameemaa, Jotka Saavat Sinut Halloween-Tunnelmaan

Jos Halloween on nurkan takana, voivatko suositut Hollywood-elokuvameemit olla kaukana takana? Vaikka saatat olla valmistautumassa festivaaliin karmivalla sisustuksella, kurpitsan kaiverrussessioilla ja katsellen suosikki kauhuelokuviasi, on olemassa joitain täydellisiä kauhuelokuvien meemejä, joiden pitäisi olla älypuhelimissasi. Monille ihmisille Halloween voi olla yksi jännittävimmistä festivaaleista, jossa viivytellä siitä, mitä pelottavia pukuja käytetään karkki ja hoito ja Halloween dos, ja ihailla mellakka syksyn värejä.
Suosituimmat Hollywood-kauhuelokuvameemit Halloweenina:

  1. Call Me Maybe: Carly Rae Jepsenin suositun ääniraidan kanssa tässä elokuvassa on Screamin kuuluisa haamunaama ja se on edelleen yksi kaikkien aikojen kauhistuttavimmista kohtauksista.
  2. Mennään kellariin: Kauhugenreä rakastavat Thos rakastaisivat tätä meemiä. Joskus tarinat ja hahmot voivat kuitenkin olla stereotyyppisiä ja tämä turhauttaa katsojia. Joten tämä meemi näyttää sinulle ärsyttävimmät asiat elokuvista, kuten silloin, kun melua kuulevat hahmot juoksevat sitä kohti sen sijaan, että vain juoksivat ulos talosta paetakseen sitä.
  3. Hyvin totta: Kun voit aistia vaaran, sinun pitäisi joko taistella sitä vastaan tai paeta sitä. Mutta joskus, kun tappaja on lähellä, yksi yksinkertaisesti jäätyy eikä voi päättää, mitä tehdä tai missä juosta. Tämä erityinen meemi on omistettu tälle tunteelle; Joten tämä hauska meemi näyttää, kuinka kauhuelokuvan hahmo vain seisoo yhdessä paikassa ja katsoo hyökkääjäänsä ja koko skenaario on melko hauska.
  4. Hyvää lokakuuta: Lokakuu on kuukausi, joka on kaunis syksyn väreillä kaikkialla ja ihmiset leipovat omenapiirakoita, kun kaikki odottavat lomaviikonloppua. Mutta on myös joitakin, jotka odottavat kauhuelokuvia tällä hetkellä.
  5. Suosikkigenre: Kun istut valitsemaan elokuvia katsottavaksi, sinun on vaikea päättää, haluatko kauhuelokuvia vai hauskoja elokuvia. Joten löydät joitain, jotka päättävät katsoa suosikkiklassikoitaan uudelleen lokakuussa, eläen uudelleen vanhoja kokemuksiaan. Samalla törmäät myös koville kauhufaneihin, jotka pitävät kiinni vain kauhuelokuvista, ei väliä mitä. Tällaisille ihmisille kauhugenre on ainoa tyylilaji vuodenajasta tai festivaalista riippumatta.
  6. PizzaTilaus: Tässä hauskassa meemissä on Jason ikonisesta kauhuelokuvasta perjantai 13. Hän tilaa pizzan tässä hulvattomassa meemissä, joka saa sinut varmasti nauramaan ääneen.
  7. Michael Myers Is A Fast Walker on meemi, joka ammentaa inspiraatiota vuoden 1978 elokuvasta. Tämä meemi näyttää hahmon, joka kävelee hullua vauhtia ja joka kerta, kun kamera näyttää hänet, hän näyttää peittäneen vielä enemmän etäisyyttä.
  8. Se tapahtuu: Tämä on silloin, kun olet katsonut liikaa kauhuelokuvia; Tiedät, ettet hyppää joka kerta, kun tulee äkillinen ääni tai pelko, koska elokuva ei enää pelota sinua.
  9. Aivan kuten Samara on täydellinen meemi siitä, että et tee mitään ja laiskottele kotona talvisin. Ne, jotka ovat katsoneet Sormusta, tuntevat Samaran ja kuinka hän lähtee paikasta, jossa hän piileskelee joka kerta.
  10. Paras tyylilaji on niille, jotka eivät pidä ajatuksesta katsella kauhuelokuvia, ja niille, jotka ovat kyllästyneet kauhuelokuviin ja etsivät jotain enemmän. Meemi näyttää Morticia Adamsin virnuilevan, kun hän nauttii tästä kauhugenrestä ja tietää, että hänen kaltaisensa ovat muitakin.